referenties | Witte Raven Advies - Selectiekantoor Oostende - Gent | Personeelsadvies, Werving en Selectie

OPDRACHTGEVERS:

Kinderopvang – Directeur
Ik wil nog eens benadrukken dat we heel goeie ervaringen hadden met jullie selectiekantoor. Wat me vooral opviel was de zachte aanpak en empathie voor onze organisatie. De deadlines, duidelijkheid en afspraken waren troef.

Logistiek bedrijf - HR Consultant 
Witte Raven levert service! Persoonlijke aanpak, grondige bevraging van de functievereisten, vlotte feedback m.b.t. stand van zaken, goed gescreende kandidaten.

Technisch bedrijf – HR Consultant
Witte Raven heeft ons op korte termijn sterke commerciële profielen weten aanleveren en we hebben dan ook via hen een uitstekende nieuwe medewerkster kunnen aanwerven. De samenwerking en communicatie verloopt steeds heel erg vlot: snelle terugkoppeling en to the point info mbt de kandidaten.

Energiebedrijf – HR Business Partner + Service Director 
Ik waardeer enorm de open communicatie en sterke klantgerichtheid die de professionele werkethiek van het duo ondersteunt. Ik heb voor uiteenlopende profielen tot hiertoe een zeer goed resultaat bekomen in aantal kandidaten, termijn en kwaliteit van de afstemming van de CV’s op de vacature en de bedrijfscultuur.

Logistiek bedrijf - HR
We hebben goede ervaringen met Witte Raven. Uit de selectie hebben we een kandidaat kunnen werven en aannemen.

e-Technologie bedrijf – Zaakvoerder
Als groeiend en ambitieus bedrijf hechten we belang aan partners die kunnen meedenken met ons en een langetermijnrelatie vooropstellen. Dit vinden we terug bij Witte Raven. Daarnaast onderscheiden ze zich ook in hun flexibiliteit en nuchtere ingesteldheid.

KAREL SMIS – Arbeidspsycholoog
Witte Raven lieten zich in het voorjaar 2013 certifiëren om met de HumanQuest E-test instrumenten te kunnen werken. Dit zowel in het kader van selectie, development als assessment. Daarbij bleek onmiddellijk dat Annelies Vanouplines en Nanou Populiere, door hun ruime HR-ervaring, een sterk psychologisch inzicht hadden in het screenen van kandidaten.”

KANDIDATEN:

Rene
Graag wil ik jullie bedanken voor het prettige gesprek, de persoonlijke wijze waarop jullie omgaan met kandidaten spreekt mij bijzonder aan. Als jullie dit op deze wijze volhouden, denk ik dat jullie het in ‘headhunters land’ ver zullen schoppen met Witte Raven. 

Ahmedi
Bedankt voor de ondersteuning die ik mocht ervaren in de zoektocht naar een nieuwe, passende job. Jullie correctheid, stiptheid en gedrevenheid zijn mooi om te zien.

Stefanie
Heel erg bedankt voor jullie inspanningen, en nog veel succes met Witte Raven!  Jullie zijn een tof team om mee samen te werken!

Ann
Ik wens jullie nog heel veel succes met Witte Raven.  Jullie zijn heel goed bezig, zeer professioneel, heel down-to-earth, stipt en correct. 
Het was een verademing om te ondervinden dat er ook zulke bureaus bestaan. Ook een negatieve boodschap kunnen jullie op een gepaste manier brengen.

Laura
De korte opvolging van elke vacature, de persoonlijke toets over alle fasen heen en alom het goede gevoel dat je aan de samenwerking overhoudt zijn verfrissend in het rekruteringslandschap.

Thijs
Witte Raven is een enorme hulp geweest voor mij om een interessante en uitdagende job te vinden.  Ze hebben een vriendelijke en professionele aanpak. Ik kan Witte Raven aan iedereen aanraden wanneer je op zoek bent naar de job van je leven!

Ann-Sophie
Mijn eerste kennismaking met jullie selectiebureau was meteen een positieve ervaring. De gesprekken werden op een professionele, rustgevende manier gevoerd. Het volledige proces werd gedreven opgevolgd. Ik was uitermate tevreden over de vlugge correcte communicatie na elke selectieronde.

Jurgen
Professionele omkadering met respectvolle en betrouwbare behandeling van mijn kandidatuur tijdens de aanwervingsprocedure.  Ik raad Witte Raven zeker aan voor zowel de sollicitant als de werkgever.