veelgestelde vragen | Witte Raven Advies - Selectiekantoor Oostende - Gent | Personeelsadvies, Werving en Selectie

Waarin verschilt Witte Raven van een interimkantoor?
Wat doet Witte Raven nog naast werving en selectie?
. Kan ik confidentieel solliciteren?
. Wordt een kandidaat getest?
. Wat kost een samenwerking met Witte Raven?
 

.  Waarin verschilt Witte Raven van een interimkantoor?
Via Witte Raven treed je onmiddellijk vast in dienst.  Witte Raven rekruteert geen uitzendkrachten. Voor onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar de geschikte kandidaat voor een specifieke welomschreven vaste betrekking.
Hierin primeert de kwaliteit op de kwantiteit. 
We bieden veel aandacht aan de match met de functie-inhoud, de ambities van beide partijen en de cultuur van de organisatie. 
Met andere woorden, alle partijen zetten een langetermijnrelatie voorop.

 

. Wat doet Witte Raven nog naast werving en selectie?
We zijn graag een waardevolle brede HR partner. Dit kan inderdaad voor instroom (werving en selectie van A tot Z of à la carte), maar ook op vlak van retentie, welzijn op het werk of uitstroom.  Je wil de beste medewerkers aan boord. Maar ook die goede krachten in huis houden en hen perspectief bieden, wordt steeds crucialer. Daarom biedt Witte Raven: 
·        HR advies (ontwikkelen evaluatiesysteem, competentiemanagement, talent ontwikkelen, loonstructuur, retentie, employer branding…)
·        HR support (bv. 1 dag  in de week, ter plaatse, HR-taken behartigen om de zaakvoerder(s) te verlichten en/of om als aanspreekpunt voor de medewerkers te fungeren)
 

. Kan ik confidentieel solliciteren?
Zeer zeker. Witte Raven gaat uiterst nauwgezet om met elke gesprekspartner. Elke stap die we zetten, stemmen we met je af. We zijn geen handelaars in Cv’s; je weet dus steeds aan wie we jouw profiel bezorgen. We werken ook alleen op afspraak én de gespreksruimtes op onze kantoren in Oostende of Nevele bieden alle privacy.
 

. Wordt een kandidaat getest?
We beschikken over gebruiksvriendelijke, kwaliteitsvolle tools waarvoor Witte Raven gecertificeerd is. Deze zetten we niet onnodig in. Bij ons geen standaard testbataljons, enkel de meest relevante (e)-assessments die we in samenspraak met onze opdrachtgever nodig achten.  Ook hier primeert maatwerk op bandwerk.
 
 
. Wat kost een samenwerking met Witte Raven?
Voor een kandidaat is ons advies kosteloos. Zowel voor een concrete vacature, of voor een spontane sollicitatie is het contact gratis, altijd.  We vinden transparantie belangrijk. Daarom maken we steeds vooraf goede afspraken met onze opdrachtgevers.  Worden we ingeschakeld in een werving- en selectieopdracht dan leert de ervaring dat we niet duurder zijn dan onze collega’s en vaak goedkoper dan een aanwerving op uitzendbasis.  Net omdat Witte Raven een onafhankelijk, ervaren kantoor is, kunnen  we efficiënt en kostenbewust werken. Daarnaast bieden we flexibele betalingsmodaliteiten die als garantie fungeren.

Contacteer ons hier voor een vrijblijvende ontmoeting en/of offerte.